Pages

pin number n subang parade

Disebabkan lately ni L bz n xsempat nak on9, so ari ni L nak post kan xtvt 2 ari L..

18 JAN 2009:

Semalam L dikejutkan dgn soalan mama. Mama ckp yg ayh L tnye UPU tu dah daftar ke belum. Dlm mamai mamai tu L ckp la dah n L ckp t ne log in ngan no pin sekali. Huh? no pin? Mana aku letak no pin aku eyh? Dlm laci kan. jap jap. Tetibe je soalan tu terlintas kat otak L. L pun cari la. Cari punya cari x jumpa. MAMA! no pin L ilang!!! ohhh no!!

Then pagi tu dgn x mandi nye lagi L kemas la bilik L, cari satu persatu but still x jumpa. Then tgh ari tu pulak mama suh gy antar pizza kat umah Kak Nurul ngan abg. So, gy je la. Dah antar tu L pun sambung kemas bilik lagi. Then ayh pulak ajak gy PWTC. Ala, education fair tu. B4 gy sana, L pun mandi n siap2 la. Sampai sana pe lagi kutip la pe yg ada. Pukul 5 ptg bru blk dr PWTC tu, L n mama + ayh gy beli barang kat TESCO EXTRA plak. Dah sembahyang sume, pukul 7 mlm bru gy rumah mak chak. Lepak sana sampai pukul 11 mlm. Dah penat sume, L terus tido. Bilik L biarkan cam tu je.


19 JAN 2009:
Ari ni plak mama lagi bangun kan L. Dia suruh L sambung kemas bilik. So, L pun akur la, L pun kemas la bilik sampai la L x breakfast. L just makan buah pear je. Lagipun L xde selera nak mkn. Then mama ckp nak gy subang parade then gy SJMC or now dipanggil SDMC (Sime Darby Medical Center). L pun siap siap la. Tunggu abg balik dlm pukul 12.15 tgh ari cam tu then baru gy subang parade. L sampai sana pukul 1 ptg kot. Then L sje je lalu depan KING PIE. Niat di hati saje je nak tgk member L keje kat c2. But L tgk dye cam xde je, so L pun biarkan je la. Then gy Parkson, shopping n then L lalu depan Celebrity Fitness. Ni pun L nak ushar member L keje. Di sebab kan L x pakai spec, so L x nampak la dye de ke x.

Dah abes lepak kat subang parade, L pun gy SDMC. Then L pun gy canteen dye coz da lapa an. Then L pun beli la nasi lemak telur goreng n air ice lemon tea. Sedap plak nasi lemak dye tu. haha. Then dlm pukul 3.45 ptg baru balik. Dah la dpn skola tu jam gila la weyh. Tension je. Pukul 4.15 ptg cam tu baru sampai rumah. Sampai rumah L sambung la kemas bilik L. Kemas punya kemas, ALHAMDULILAH L jumpa jugak pin number L.
Pin number L dah jumpa but bilik still bersepah. adoyai

4 comments:

atok said...

la.
tyme atok xde la die g s.p
xpe,ade jodoh nanty jumpe la keyy
ahah ;DD

L said...

atok bkn nk ckp awal2 atok ne keje kat klcc..adoyai

HaNibi said...

aha naseb jumpe ! :DD

L said...

tau x pe