Pages

1st day..

Hari ni L bgn awal pulak *konon konon azam baru laa. L bagun tu pun coz birthday boy bagun kan L. Thx Ayie 8) Pas sembang ngan dia sekejap L terus gi mandi n sarapan :)
Mama tgk L pelik je coz x pernah L bangun awal kecuali kalo pagi tu L de hal cam de class ke, nak gi melepak ke, nak gi bersihkan belakang ke or nak gi jogging. :)
Nak tahu apa mama cakap pagi td?

Mama : Aii, awal bangun? Nak gi mana?
L : :) ala ma..ni pun member na yg bgunkan. Mentang mentang la dia dpt free call terus call na.
(Eh, yie! jgn marah tau. Na gurau jep :D)

Mama : Urm..macam macam la kamu ni.

Pas sarapan tu L on9 la. coz L xtau nak wat pe kan. Hari ni New Year kalo nak kuar sure ramai org. L pun amik keputusan duduk rumah je. Dah agak bosan on9, L pun masuk bilik main ngan kucing L n then wat sudoku. Then L turun la bawah tgk tgk dah macam nak pindah rumah je. Rupa rupanya ayh tgh kemas stor. L pun tgk je la then L ternampak mainan yg L syg tu..
Rumah barbie la. Rumah tu tinggi dia dekat bawah lutut L la. Syg gila nak buang rumah tu. n mainan mainan lain included teddy bear. U all rasa L patut buang ke patut bg kat anak saudara L? urm..

Ohh yea. Hari ni L rasa hari yg agak best la coz L dpt imbas kembali time L kecik kecik dulu.. :)
Ni je kot yg L nak taip n please tolong L k? Patut buang or bagi anak saudara L je?

2 comments:

cikdoktorfalsafah(: said...

hoo
dulu amy ade rumah barbie tu jugak,
tapi tatau same dgn L pny ke takk.

hari tu mase raye,
amy da bagi anak sedara amy dah sume set barbie tu :)
walaupun cam na main lg, tapi sbb pk tade mase dah.
so bagi je lah .

hehes ;)
kalau L bagi dia, at least L ley tgk someone main bende tu. kalau tak bagi, sure bende tu terletak centu jek an. huhu ^^

L said...

a'ahh laa..
:)
thanks amyy