Pages

Membersih

Hari kedua tahun 2009 ni L wat kerja kerja pembersihan. :) Disebab kan L nak bagi rumah barbie tu kat org, so L pun bersihkan la rumah tu sampai bersih coz habuk byk gila ouhh. Then L on9 n post blog tu je la.. :)

ohh ni ha pic rumah barbie tu.

7 comments:

Anonymous said...

hey..
same like my cousin one...
but she lost it..
so sad...
nape bg org???

atok said...

nak tdo dlam uma tu ley?
eheh ;DD

L said...

bg org je la..
lg pun da besar xkn nak main lg kott..


atok: muat ke? haha..
kucing L boley laa

ily shafyka said...

comell la uma barbie tuhh!

L said...

2 la pasal..
comel + syg nk bagi org..
:D

u m a i . said...

adek i ade rumah barbie ni :p lebih kurang je.

L said...

ohh really?