Pages

giant

ari ni x byk xtvt yg L buat coz L bangun tdo lambat :) So, ptg tadi L ngan mama n abg L gy GIANT PUTRA HEIGHTS. Mama dah 3x pergi, L n abg L baru first time pergi sana. Tengah tengah ushar barang kat sana tetibe je L nampak member lama L. Ya Allah!! semua membe member aku dah keje ke? L bajet sorg je member L keje kat c2. Rupe rupe nye 4 org. Oh no!! dah lama L xjumpa Adnan tu since dye pindah teknik, last last jumpa dye kat giant. Then Aiman, dulu last jumpa dye awal tahun lepas kat sekolah coz tahun lepas dye pindah skola alam megah. Then Rahimi member skola rendah ku. Dye ni lagi la lame x jumpa. N lastly Devi, dye ni rakan seperjuangan ku. Dye ni pun pengawas time skola dulu. last jumpa time spm tu laa coz dye dok sebelah L jep :) Gila la.. x sangka gila boleh jumpa diorg kat situ. Tu lah dunia ni kecik je kan :)

4 comments:

tasha said...

i pon baru pegi giant tu sekali. haha. sebok jek

L said...

haha..
kite same..
sep sikit :)

HaNibi said...

anda ditag . hee ;D visit here la giant! haha imaginasiminda.blogspot.com

L said...

oke hanibi :) tq