Pages

driving kot

Hari ni L belajar driving. Yea! At last dpt jgk L lesen L. Haha. Walaupun member L tu asyik nyakat L sal lesen L tapi L bangga jgk tau.

Tadi L belajar skali ngan Fu (chinese boy). Cam biasa la my instructor, En. Mazlan ask kitorg sape yg nak mula dulu n as usual L bagi Fu dulu. Bkn nye ape L just nak tgk dia drive cam ne kan. Fu wat bukit dulu then followed by paking n 3 penjuru. Tapi time L, disebab kan byk gila kereta nak gy bukit tu, En. Mazlan suruh L buat parking dulu. So, L pun wat la. Alhamdulilah L oke dgn parking tu. n alhamdulilah jgk L x langgar tiang tiang tu. 2 kali wat parking, then En. Mazlan suruh L wat bukit lak. OMG, time bukit tu, L boley lak lupe steps dia. Mula mula tu memang la L x berhenti betul betul kat garisan kuning tu. Then 2 kali try lagi kat bukit tu, alhamdulilah en. Mazlan ckp 100% kat garisan kuning mean L pass la. Cam x caye je. Then En. Mazlan suruh L bawak lagi kat bukit tp bukit lagi 1 la. Then wat kat situ pun 100% jgk. Then gy parking lagi sekali, En. Mazlan ckp pass n then bru wat 3 penjuru. Gila benci kan sini. Dah la ne cpt2. Tension tol. L hope sgt sgt t time JPJ test tu L pass semua nya. Fuhh..penat penat. :)

N next tuesday L de class lg n time tu L ne drive kat jln raya lak. Cam ne la t kan. Urm..

3 comments:

atok said...

leen.
ur blog kurg gambar la.
ltak la gmbra sket.
bru ceria.
eheh

lya said...

ahaha

same la kite

gud luck u !

L said...

oke atok..t L letak gambar byk byk :)


lya! gud luck to u too :)