Pages

Dugaan kot

Ya Allah..kenapa la byk sgt dugaan yg L harus tempuhi? Urm..dulu L kehilangan adik angkat L n now L da kehilangan sorg SAHABAT L. L igt dye kan jd BFF L but my jangkaan salah sama sekali. L tau L x bley jadi kakak n SAHABAT yg baik. L suka wat org sedih. L suka wat org kecewa. Huh? L pun xley jd org TENGAH yg baik. L suka wat org hilang kepercayaan kat L. L mmg jahat kan?

Kalo L x mcm tu nape sume pergi tinggal kan L? L try jadi kakak n sahabat yg baik tp macam x jadi je. L ni such a LOSER kan? L xtau la npe L makin down. Come on lina.. arghh!!


Dah la ari tu L mimpi L dpt result n L failed. Ya Allah.. bangun pagi tu mata L dah basah ngan air mata L. Ya Allah! aku x nak failed..

N lately ni L dapat mimpi yang pelik pelik je. Org ckp mimpi tu permainan time kite tido. Yes L. mimpi tu just permainan L. But sometimes it can be true kan? Urm..argh! kepala ku serabut
!!..

4 comments:

cikdoktorfalsafah(: said...

L sayangg.
u have to be strong :)
i know u r a vry nice && sweet person okayy,
dont blame urself but try to solve that mistakes.

senyum sikit ^^

NAA said...

mne lina liyana yg ak knl??
plzz..
jgn cm2..
ko tabahkn dri ko..
xmustahil ko akn dpt kekal pe yg yg ad skang nie..
mgkn nie sume ad hikmah..

p/s:ko jgn cdayh2 k..ak xmrahkn ko..tlg jgn slhkn dri ko tp plzz sdarkn dri ak nie..ak dh lemah,lina.lemah sgt2..btw,ak cayunk2kn ko sgt2!!

Mr Epie said...

serabut ka???huhu..same ar kite tp bkn kite je serabut..ramai lg.nak ckp byk n bg nsht,kpala otax sdiri pun tgh x btol..hehe

L said...

oke amyy L must be strong :)
n i try to solve my probs
btw thx amyy


aku pun x tau cam ne nak sedarkan diri ouhh coz aku pun x sedar lg..


hehe..
btol tu mr epie