Pages

LEPAKing


Lepaking? haha. Today L lepak + breakfast ngan member member L. Siti n Tasha. L rasa L pnah mention nama Siti b4 this rite? But Tasha x pernah lagi kan? Actlly, Tasha ni member lame L but kitorg x pnah lepak la. So, ari ni kire first time la L lepak ngan dia. Best ouh! Sambil makan tu gosip la kan. haha. Best plak kutuk "Best fren" kitorg ni. Opss, Best fren kew? B4 mkn tu kitorg de snap pic jgk. n afta mkn tu Siti n Tasha je la yg snap pic diorg. Sedih ouhh L x de. haha. Girls! Next time kite lepak lagi nak?? jom jom..


Afta lepak ngan diorg, L pun gy Summit. Agak agak org tu da pening kepala, kitorg pun balik. Ohh Yea! dlm 2 jam jgk la kitorg lepak kat restoran tu.. TQ girls + dia!


2 comments:

atok said...

lepaking la kat kingpie.
bru nmpk king.
hahahahah

L said...

ala..
kalo lepaking kat kigpie bkn nye org tu nak belanje ouhh :p