Pages

lesen lesen n lesen

Bengang tol laa. Asal la hari ni err..I mean semalam sume asyik ckp pasal lesen je? Arghh!! Tau la my friend ramai yg dah dpt lesen n yang dah dpt lesen tu plak saje je nak takut takut kan L je kan? Pagi on myspace je, mmbr tnye sal lesen n ckp sal JPJ tu la ni la..then tgh ari on YM mmbr ni plak ckp sal JPJ n lesen lg. Then mlm sms, mmbr ni plak ckp sal JPJ n lesen jgk.. L dah la ngah menghitung ari tok gy JPJ lg diorg nak takut kan L. Argh!!!! But, Thx la korg bg nasihat kat L. L menghargai nye n L try kuatkan semangat L bila jumpa JPJ t :) n korg pun jgn lupa doakan L lulus JPJ test t ye! Aminn..n wish me luck

luv u all.xoxo

6 comments:

Yana said...

owh yea,.. yana pown nak amik lesen
this Sunday..

tasha said...

GOOD LUCK babe ((:

L said...

Tasha: tq darl :)

atok said...

ala lame2 pon mest lulus gak en?
haha

HaNibi said...

anda di tagged . tgk kat cnie http://imaginasiminda.blogspot.com/ tengkiu

Anonymous said...

Chill...
dgr nasihat dinie...
kayh...
Macam tasha mmg dah fail...
abis kete bapak dia calarkan...
hahaha