Pages

Bercuti lagi :))

Fuhh..PENAT!!! Actually L baru je balik dari Port Dickson ni. L gy sana 2 hari 1 malam. Means semalam n tadi la (07/02/09-08/02/09). L gy sana ngan family L la n kali ni abg L gy jugak :). L menginap kat The Legend Water Chalets.


Walawey! tempat dia boleh tahan jugak la. Yela dah kate 5 bintang kan. Bilik tu dah la dok kat laut (dah name pun water chalets) huhu.


Bilik air dia boleh tgk bawah lak. adoyai.


Oke oke. balik kepada cerita. 1st day tu kitorg sampai sampai tgk tgk bilik dulu.


Dah abes tu rest rest jap then gy jalan around LEGEND then gy beach.


Dah agak agak pukul 7 p.m kitorg pun pilih port nak tgk sunset. Yes! akhirnye dpt jgk ku lihat sunset.


Then malam tu L pun gy la rendam dlm bath tub. Dah lama x mandi bath tub. huhu..


Pas mandi tu, L mkn jap then L ngan mama n ayh kuar lagi. Amek udara mlm lak.


Then balik bilik pukul 10 pm. Sampai je bilik L bukak la star movie coz nak tgk Alvin n the chipmunks. haha. best la cite tuu.


Then tah pukul bpe L pun tdo la.


Next day, L, mama n ayh gy ronda ronda port dickson. Dari pukul 8am smpai la 10am. Then balik bilik coz L ngantok + xlarat. Penat laa.

Then lepak lepak dalam bilik n then pukul 1 pm BALIK.



THE LEGEND WATER CHALETS tu best la. Lawa pun lawa tp yg x best nye line susah nk dpt la. Jap jap xde line jap jap de 1 bar je, paling tinggi pun 2 bar je la. Tak tau la same ade line maxis je cam tu o yg len pun cam tu jugak.

6 comments:

Yana said...

jap2 kak lina, the legend is near to glory beach resort kan??

L said...

yup yup..
sebelah jep :)

tasha said...

perghhh. kalah i nye holiday ohh. HAHA

L said...

kalah? npe plak? adoyai

atok said...

atok pnah g glory beach jer.
eheh
npe xde gmab tyme mandy kat tab tuh?
hahhahaha ;DD

L said...

yeke? xpe2 t len kali gy legend lak k?

ee..xde mkne nye nk letak pic ngah mandi kat tub tuu