Pages

gayut, bz n shopping =)

12th FEB 2009:

Pukul 1.30 am Afiq call L. Igtkan dye nak ape la coz dye call, tetibe je dye ckp:

FIQ: Lyeen, xnak wish aku ke?
L: Huh? wish? wish ape weyh?
FIQ: Wey, Lyeen, ari ni birthday aku laa.
L: haha..weh,HAPPY BIRTHDAY! sori aku terlupe laa.
FIQ: sampai ati ko. tq lyeen.
L: so, ko dpt FREE call kan? so, ley la ko gayut ngan aku kan. Aku x ley tdo plak weyh.
FIQ: aku pun x kesa.blablablabla.


Malas lak kan nak cte panjang2. Rupe2 nye dye call nak bgtau hari ni birthday dye.Ceyh, bagus tol. Then ckp psl blablabla. Jln gy KLCC, pasal teddy n mcm2 laa.. Dah agak penat + ngantok pukul 4.30 am kitorg stop borak.then tdo smpai la pukul 10.30 am kot. Then L wat la xtvt yg L slalu wat, on9.


13the FEB 2009 - 14th FEB 2009:

L dok umah je kot, coz xlarat + bz..hehe..


15th FEB 2009:

Hari ni L bangun pukul 9.17 am. Mama bangun kan coz mama kate nak gy bank nak bukak acc. Then L pun bgn, dgr lagu jap then gy la mandi. Pas siap2 n mkn L ase L pening sgt2 + perut masuk angin. L pun gy la telan Panadol. Pas telan panadol, L ase oke skit, Then ayh pun drive la gy tempat tu. Dah abes sume, ay drive gy PAS jap. Then L lepak jap la sambil cari barang L. Dlm pukul 12.30 pm L pun balik. Barang yg L cari xjumpe plak. Balik tu L ase L cam nak termntah + pening gila vavi laa.

Sampai umah L pun masuk bilik n suh mama urut L jap. Then L tdo sampai la pukul 3 pm. Then salam abg jap coz dye nak blk bangi blk then L masuk bilik n sambung tdo blk. 3.30 pm mama lak masuk bilik n panggil mkn, L pun turun mkn. Then L makan panadol n dgr lagu jap. Then mama masuk bilik lagi. Kali ni mama ckp sal tiket Air Asia. Then L pun gy la tgk jap. Then mama ckp "Nak ikut x gy Subang Parade?" L pun balas la "Urm..boley jugak ouh" mama tnye lg "dah oke ke?" L jwb "oke skit la". L pun gy la mandi lg. Coz cuaca panas kan. Pas mandi tu L pun siap2 la. Pas L siap ayh tnye lak "dah siap ke? jom".

Sampai je SUBANG PARADE, L pun tuju kat MPH jap igt nak ushar buku kan, then cam xde buku baru kot, L pun kuar n gy la kedai crocs plak. Dah ushar ushar kasut, beli laa. Then gy Digital One coz nak cari battery laptop n L gy cari barang L. :) Yes! ada pun yg Best. So, L pun beli laa. Then jln jln n agak pnt L pun balik laa.

2 comments:

atok said...

atok pon suke dere org col bile die dpat col free.
eheh dtg sp x lawat org tue neyh yah?
ahha

L said...

haha..time tu ptg la dlm pukul 5 smpai 7..

ahad ri tu atok keje pkol bpe?