Pages

Gembira!!

Today L ngan family L (except abg L la) gy PWTC. Ala nak gy FACON EDUCATION FAIR '08 tu la. Oke, dah sampai PWTC tu, kitorg pun masuk la. Masuk masuk tu de ape tah sal rumah rumah la. So, ayh L tgk la rumah rumah tu dulu. Dah abes tgk tu kitorg pun naik atas nak gy kat education fair tuh. Masuk masuk kat education fair tu. Perghh! Damn crowded. Bertolak tolak meyhh. Ngah ngah crowded tu L boley pulak perasan sorg ni. Rupa rupa nye dia tu member tuition L. L pe lagi, L pun tegur la dia. Boleh pulak mamat tu xknl L. Adoyai. Mak dia yg tanye L ni sape.haha. Last last baru dia kenal L.

Dah abes tu sume L ngan mama n ayh L pun igt nak gy THE MALL tp cam nak hujan terus xjd gy. Then kitorg pun balik la. L igt ayh nak drive terus balik rumah. Rupa rupa nye ayh ajak shopping. So, ape lagi ayh drive la gy Subang Parade. Dah abes shopping tu, ayh beli la rojak. Pas tu kitorg gy umah ayh saudara L. Then baru la balik rumah. Fuhh!! Penat penat.


HA!! Ari ni L de dua berita gembira. wee~

Firstly, L x di pilih n x dpt PLKN. Thanks GOD. Memang L xnk pun masuk PLKN tuh..

Secondly, muka L yg KD cakar tu kian memulih. Kesan cakar tu dah hilang tapi tinggal kat tepi mata je la. :D
Suka suka!!

2 comments:

atok said...

haha g plkn ah bestttt.
hakhak ;P

L said...

best pe nye..
tau la dye dpt plkn.
2nd intake plak tu..