Pages

Cuti cuti..

Lama gila L x post blog kan. Rase rindu plak kat blog ku ini.haha. Lately ni L bz ngan study 4 exam KPP tu. Yela mane xnye kan markah lulus dia 42/50. So 3 ari L mentelaah buku Kpp tu n 3 hari tu jugak L wat latihan yg dia bg. Exam L ari selasa ni (30/12/08). Wish me luck k? 8)



3 hari bz mentelaah buku n lagi 2 hari L bz ngan bercuti. ngee~ Semalam L gy genting ngan family L. Ramai gila org ouh. Lagi lagi kat OUTDOOR THEME PARK tu. Beratur gila panjang nak beli ticket sampai kat escalator. Malas la L nak cite sal kat genting ni coz tyme ni L demam lak. Adoyai. Oke habis la cte L kat genting.


Tadi L n family gy PD lak. Hajat dihati nak mandi laut tapi cam malas je. Lagi pun ari da panas. So, L gy la main air je..Then da penat penat main air tu L pun rest la kat bawah pokok ru. Angin tyme tu best plak. Dah puas rest, mkn lak thenbru balik umah..
:D

4 comments:

atok said...

oliday ta ajak.
ahah

L said...

wat pe nak ajak ouhh..
dye pun gy oliday x ajak..
:p

cikdoktorfalsafah(: said...

omg,
bestbest :)

gamba lawaa.

L said...

tq tq..
:D