Pages

Lagoon n Pyramid

hye peeps!!

Warghh!! setelah sebulan lebih x update blog ase mcm rindu plak kat blog ni..huhu. Oke oke tok permulaan meng"active" kan blog ni, L just nak story ape yg berlaku last week..wee~

Last week, 7th MAY 2009 L n BFF n CLOSE FRIENDS n my girl kuar gy lepak kat SUNWAY LAGOON n SUNWAY PYRAMID. Walawey! best gle laa...

1stly Lysha datang rumah then gy angkut SITI n then terus gerak sunway. Abg L parking kat Pyramid n kitorg jalan kaki gy Lagoon tu. Kitorg beli ticket dulu then time nak pakai wristband tu budak laki (Kerb, Nan n Amirul) tegur kitorg then Nan gy beli tiket coz Kerb n Amirul x bwk duit byk kate diorg laa..

Then kitorg pon tunggu la Arra, Mya, Mimie n Zatty..Diorg tak tau jalan nk gy Lagoon kate nye laa. So, Kitorg pon gy la jemput diorg. OTW jemput diorg plak, Siti jumpa kedai kasut so dye n Nan gy la kedai tu n L n Lysha gy jemput diorg laa. Then pas jemput diorg, kitorg pon gy kat Siti blk then blablabla gy la Lagoon.
Malas la nak story panjang.. L letak pic je la eyh?























anyway, best gle la kuar ari tu :D

6 comments:

cima said...

banyak la than die

lya said...

uh babe
rindu kamu ;DD
wow sonok jln2

atok said...

jlan2 x ajak.
eheh

L said...

cima: haha..tu lap asal

lya: rindu kamu jgk :) yup2

Atokk: hahaha..lupe nk ajak laa :pp

farahk said...

DA LAMA X G sunway lagoon..
kali terakhir masuk dalam tu darjah berapa ntah..haha.
bila la dpt gi..makin sernok kn mpat dia..!

L said...

a'ah makin best :D
tu la kitorg pon dah lame x gy sana then ari tu plan la wat kat sana xtau lak jd best :D