Pages

imbas kembali

22 MAY 2009.

Hye peeps! how r u today? i'm fine.. wee :D

Hari ni macam hari yg agak bosan sikit la. So, L xde keje L punggah la pic pic yg ade kat computer L dulu. Tengok, delete, tengok then delete. Haha. Then L tetibe je ase rindu ngan sume tu. hehe.


Siapakah mereka? tett~ yang sebelah L tu Wan Muhammad Ghazali (Zally). Dye junior L la. n sebelah tu Arif Nafie' (Pie). Dye plak adik angkatku. L rindu gila la kat diorg ni. Rindu gelagat diorg, rindu macam macam la. Kalo diorg still sekolah kat 27 tu L blh je jumpa diorg but now diorg dah pindah sekolah teknik sepang :(( Oke L relax relax. huhu. Oke next!!


Ni plak pic time netball 2008 :)
L bersama Lynn (tudung putih), Eka (topi hitam)n sally (topi cokelat). Pic ni di snap time perlawanan netball :)
L rindu diorg gila gila + rindu nak main netball :(


Ouh pic ini pula? apekah? from left: Arie, L n Intan. Time ni L ngan Arie ne jadi MC (pengerusi majlis) n Intan tu dye just ddk tepi tu. Katanye nak belajar jadi MC like us :D tq Intan. Nanti bile bile sys pergi sekolah tu sys nak tengok Intan jadi MC oke? Wargh!! rindu sgt sgt nak ckp dpn org ramai. Dulu dulu 2 or 3 minggu sekali naik pentas, jadi MC, ckp dpn budak budak tu. Since form 2 :D but now? duduk rumah ckp ngan kucing n teddy? warghh!! :((

2 comments:

lya said...

hu3
rindu kwn2 ye?
dun worry la
t dh masuk mmu
mesti dpt ramai kwn ;)

Lyeen said...

hehe..bkn kwn je..rindu netball n jd MC