Pages

emo seketika

21 hari a.k.a 3 minggu lagi L akan pergi ke Melaka. Wargh..gle cepat masa berlalu weyh. Semalam L x habis habis nak menanges. Warghh!! Sedih nak tinggalkan family, sedih nak tinggalkan BFF sume. Dah la ni first time L berjauhan ngan family kot.

Urm..sedih gile nak tinggalkan diorg ni. Lagi pon diorg pon nak study jauh jgk la kan. Arra, Siti knl dari sekolah rendah lagi. Syaz kenal from darjah 4 lagi since now. Lysha plak knl dari tadika sampai la skang. Adi, Nan, Fahmi, Kerb tu sume knl dari sekolah menengah. L ase memang susah nak jumpa member sebest diorg ni. Diorg la paling gempak, diorg la paling happening, diorg la paling poyo, diorg la paling cute, diorg la paling loyar buruk, diorg la buat L ketawa, menangis, diorg la tempat L mengadu, diorg la tempat L marah, diorg la sume nye la. Hope so korg x lupa kan aku. xtau la macam mana L kat sana nanti. Ne start dari awal. Cari kawan baru tu sume. warghh.. kalo dapat member yg oke tu oke la kalo dpt member mcm ex best friend L macam ne? adeh. L xnk kuar mulut buaya masuk mulut harimau. minta simpang laa.

Mama, ayah n abg doakan lina kat sana oke? na x ready lagi nak masuk sana. na takut time orientasion week tu je. abg dulu kat uniten xde buli buli kan? na takut kat mmu tu ade buli buli je. wargh!!

PESANAN TOK KORG (MY FRIENDS):
Arra! pape pon yg terjadi kite still BFF rite? n if you ade probs or what just bgtau i oke? n if i de probs i bgtau you oke? babe take care. n good luck! ILY. nanti cuti sem kita jumpe oke :(

Siti! wok! ko pon same wok. ko xyah la fikir sgt sal tu. Ag pon ko gy nak study kan wok? wok!! pas ni malam malam aku nak ym ngan sape wok? ko je la tempat aku merepek kat YM wok. :(

LYSHA! nanti aku rindu gelak ko sha. then cite cite hot ko tu sha. tp xpe kite 1 negeri kan? kalo ko nak hang out kat melaka tu roger roger la aku wok. bley gy same same. gy dataran pahlawan tu ke kan?

SYAZ! nanti ko dah dapat tawaran mane mane bagi tau la aku weyh. ko jgn la jadi pendiam sgt. kang aku sorg je yg xtau cite ko kan. ko pon same mcm lysha la. nanti aku rindu cite cite hot drp ko. ko kan mami jarum kan? ;p then kang aku rindu nak nyakat ko. :(

Nan! ko dapat mane eyh sebenarnye wok? aku dah confius ni? weyh! ko jaga diri tau nanti kat sana. Dah dapat buah ati tu jgn lupe nk bgtau aku :p kecian syaz tu ha :pp Wok! nanti kalo de function pape aku panggil ko jadi fotographer ag oke?

Kerb! ni aku x kn rindu kot :p ko suka wat aku sakit ati. ko suke kena kan aku kan? syiot ko kerb. weyh! nasihat ak nanti ko dah masuk UiTM tu ko jgn la lupe awek ko tu ha. Ko ni slalu tukar tukar awek doe, pening kepala aku. :p weyh! kalo ko dpt UiTM melaka kan, ko jd driver aku ngan lysha ley?

FAHMI! ko gy Jepun bukan nak call aku dulu kan? aku majok r ngan ko pamie. Ko dah la byk rahsie aku kan? aku pon byk tau rhsie ko kot. weyh! kalo ko balik sini ko bwk balik sorg mamat jepun tok aku bley? weyh! bile ko nak balik sini? kalo ko balik ko roger aku tau wok. ko kat sana jgn lupe aku weyh. kakak ko yg byk merapu ni :p aku rindu ko la weyhh :( weyh! ni ag satu. ko kat sana igt sikit awek ko kat sini.

ADI! adi, ko jgn risau la adi, aku doakan ko dapat masuk ipt oke? kalo ko ade probs pe bgtau aku weyh aku janji aku tutup mulut :| weyh! ko jgn la bwk moto sgt wok, kang excident lagi. ko tu asyik excident je. bulan ni bape kali dah ko excident kan. so, pas ni bwk kete je tp ko jgn bwk laju dah la. Moto bahaya wok.

6 comments:

lya said...

pesanan untuk lya x de ke ?
ehehehe
urm , L jgn sedih owh
t pi sane , mesti dpt kwn best
yg penting jg diri & tingkah laku kat tempat baru k
moge sukses ;)

L said...

oke lya tq :D
tok lya L pesan jaga diri leklok..
xmo noty noty oke? + good luck!

fezaL Mohd said...

selamat berjaya ye..

L said...

tq :D

atok said...

blaja elok2 eaaaaa.
eheh

L said...

oke then :D