Pages

Thanks korang

05 March 2009.

Pagi tadi L bangun pukul 9.13am. Bangun bangun L tgk hp L de 1 msg. L pun bukak n baca. Dari Na (sahabat L). Dye bg "Oit sayang..t afiq jmput ak kul 10.30..so, siap2 la awl2 kayh?hehe" Gile la. Then L pun reply la "10.30? Budus! Ak set jam pkol 8 n now bru sedar" Adeh. Smlm Na ckp nak dtg dlm pukul 11.00am cam tu tetibe plak ari ni tukar 10.30am. Adeh. oke oke. Na pun capai la towel n then gy mandi. Dlm pukul 9.50am L siap. Siap tu x siap sepenuhnye la. L just pakai short n tee je. Then L tgk hp lg de mizkol dari Dinie. Pagi pagi lg dah kco org. haha. Then txt dye jap. jap je la dlm 3 msg je. Then L turun la bawah. ckp ngan mama yg Na ajak lepak najihin. So mama pun kirim suh beli barang. haha. Then L naik atas n sambung tgk Jelita episod akhir. De msg masuk but L wat xtau then pas seminit cam tu baru L baca msg tu. Na antar "Weyh, ak kt umah ko" What? dpn umah aku? Awal gile baru pukul 10.06am. L dgn short n tee tu pun turun bawah, bukak pintu n tgk de kereta Kancil. Dlm kereta tu de Afiq n Na. Sengal nye Afiq, baru 2 ke 3 hari lepas lulus JPJ dah bawak kereta. Show off la weyh! Geram tol. L pun bukak la pintu tok diorg. Na masuk kat dpn rumah L n Afiq nak gy amek Zhaf but diorg tdo lagi. Haha. Sori Na n Afiq. Korg janji pukul 10.30am but pukul 10.06am korg dah de dpn rumah aku. Pe cer? Nasib korg la ne tunggu aku siap.

Lepak jap depan rumah L, then Afiq txt ckp diorg x angkat phone n dye ckp dye tunggu kat Najihin je. Oke. L pun masuk dlm, gy siap siap. Nasib bek L dah mandi kalo x nasib korg la nak tunggu lama. Pas tukar baju, sluar + pakai tudung, L n Na jalan la gy najihin. Sampai najihin, tgk Afiq dah abes makan roti canai. L n Na pun order la teh air, milo ais n roti bakar 2. Duduk sembang sembang then ajak la member member lain (CT, Syaz n Nan) but CT baru bangun n Syaz baru nak mandi n yg dpt join Nan je la. Then Nan pun datang la ngan kereta Wira dye tu. Gila sakit ati tgk diorg drive. Lepak lepak n tgk hari makin gelap, L pun ckp la L nak chow dulu then sume skali chow. Ceyh! L gy kedai dulu n Na pun teman la. L igt Na je yg nak temankan tgk tgk Nan n Afiq pun join. haha. Gila cannot go korg. Dah abes bayar sume, Na ikut L blk rumah L. Then Nan round bkt saga dulu. Dah abes round dye tunggu tepi jalan coz nak balik ngan Na kan. :) Na nak lepak lama lagi but Nan mcm nak balik dah, so Na pun ne ikut la kan.

Pas lepak tu Na sambung tgk Jelita. Akhir nye L dpt jugak tgk ending dye. x best la ending dye tuu..haha. Dah abes tgk Jelita tgk cuci lak kat kirana. Then on9, ym. Time ym, Syaz lak ckp kak Siti ajak L, dye n Lysha gy najihin pukul 4pm. Najihin lg? adeh. Niat dihati mmg nak gy tapi bajet lari + period pain, so x gy la. Pukul 4.30pm tgk Jula Juli then 6.00pm tgk Cinta Indah then 7.00pm tgk Awan Dania then pukul 9.00pm on9 blk smpai sekarang. the end.

Na & L kat najihin


Na & L kat dpn rumah L

1 comment:

na[Y] said...

isyh2..
trase selekeh lak time 2..
hahaha~
sume kelam kabut..
adoyai..