Pages

My gurl!

Disaat ni L mula rasa rindu yang amat ngan SAHABAT L..Dulu bila kitorg susah boley je jumpa but now, macam dah lain sikit. Kalo de prob, kitorg sms + chatting kat YM je. huh..


Nur Ain Amalina (Nina).
Kitorg dah kenal lama but xrapat. Dulu dye anti L kot. haha. n Dulu jugak kitorg slalu gaduh. X pnah nak ngam. Asal jumpa gaduh kot. But tahun 2007 baru kitorg rapat. mean time form 4 laa. Xtau la mcm ne kitorg boley rapat. Nak cakap satu kelas x jugak coz since form 2 lagi kitorg satu kelas. Agaknye baru de chemistry kot. Now dye la tempat L luahkan semuanya :) Ohh yea! dye ni cepat moody + suka gila loyar buruk. TAPI bila idea jahat dye dtg, jgn main main babe! haha.



Norfarahin (Farah).
L knl dye since form 1 but kenal kenal macam tu je la. Masuk form 2 & form 3 kitorg satu kelas. Yes! dulu kitorg pun de konflik sikit. N dye pun cam Nina jgk kot anti L. haha. Then masuk form 4 kitorg dah mula rapat sikit + sikit. Ni plak xtau sebab pe. huhu. Then sampai sekarang kitorg ngam. Kitorg pun slalu jgk la kongi prob kitorg kan. But now dye bz ngan keje dye. huh.. Kalo L nak wat keje gila + jahat ngan dye ni la..haha. kantoi plak. Dye ni memang slumber habis la. + happy go lucky. Kadang kadang dye ni cam blur skit. hehe.


NORLIYANA (Yana).
L rapat ngan dye dari form 1. Coz time tu L satu kelas ngan dye + dok sebelah sebelah. Then dye pindah kelas, so kitorg still rapat. Masuk form 2 kitorg 1 kelas balik. then kitorg mcm x rapat sgt coz dye rapat ngan Nina n Farah. What to do kan. :) Form 3 satu kelas jgk n kitorg rapat balik. N time form 4 dye pindah skola n time tu kitorg dah macam jauh sgt sgt. Tapi nasib baik dye x lpe kan L. :) n L rindu dye sgt sgt :) Dye ni cool gila org nye. Sporting, happening, satu kepala ngan L n yg paling penting dye ni penyabar gila.



P/s: X semestinye MUSUH, akan menjadi MUSUH kita tok selamanye n x semestinya BESTFREN akan menjadi BESTFREN tok selamanye kan? tgk je la cam kitorg. Mula mula musuh then BESTFREN kan :)

4 comments:

na[Y] said...

syg..
ak windu ko jugk...
huhu~
t'igt time kte form2 dlu..
waa~
p/s:pd spe2 xtaw..na mmg ska pggl L syg..cm2 gak L..ktowg BUKAN LES****..Hrp maklum..mekaseh:)

L said...

yess...
time form 2 + form 3..
waa~
konflik2..haha

atok said...

x rindu atooookkk?
haha ;DD

L said...

atok: rindu? haha..xkot :p