Pages

klang

2 March 2009.
Hari ni cam biase la kan bangun, on9. Bangun bangun tido tgk rumah kosong. X de org. L pun call la mama tanya mama kat ne. Rupe rupe nye mama dah de kat Mydin ngan ayah. Dgn ayh? ohh lupe plak hari ni ayh x keje. Then pukul 1 lebih mama n ayh pun balik. L tlg angkat + kemas barang dapur tu then naik atas sambung ym. haha. Then abg pun balik. Biar la dye kan mcm x reti layan diri je. haha. Perut lapa, L turun bawah nak mkn then mama pulak ajak gy amek kad bank. Adeh. L igt hari ni x kuar coz penat semlm pun x abes lg kan. Pas mkn, mandi L siap siap la. Pas abg blk UNITEN dye tu baru la kitorg kuar. Dah amek kad tu sume then gy SACC jap. Igt nak lepak lama, dpt la jumpa Farah. Rupe rupe nye jap je. Masuk Watson n MPH then blk. Pas tu gy jln jln kat Klang plak. Gila benci nak gy sana dah. Dah la jalan tutup then jam gila babeng. Rasa nye de la jugak dlm sejam tersekat dlm jam tu. L dalam kete tu dah tertdo dah coz x sanggup. haha. L bukak mata tgk tgk dah de kat traffic light dpn F&N tu. tgk jam dah pukul 6.30pm. sejam stgh ke L tdo? haha. smpai rumah pukul 6.30pm. Balik solat sume n mkn. then perap dlm bilik + dgr lagu. Then pukul 9.30 pm on9 smpai la pukul 1.00am. then tdo.

2 comments:

atok said...

ym?
kte kate je ade ym dlam fren.
tp x pnah tego en?
haha ;DD

L said...

ade ke?
yg mne satu eyh?
haha..
xpasan laa..
huhu