Pages

Yeah!!

Dah lama dah L x post blog ni. Al maklum la L bz study. haha. Fuhh!! Lega gila la exam Add Math, Chemist, Bio and Physics dah abes. Just tinggal subject EST (penting ke? haha). Oke la. Ari ni L bgn awal pulak. x tau la nape. Semalam dah rancang nak bgn lambat coz ari ni L xde exam. Bgn bgn je rumah ni dah 'kecoh'. Mana x nya, pagi pagi biasalah kucing kucing L active gila. lari sana lari sini. L nak tidur pun cam terganggu (kononnya la.haha.). Oke la sekarang L nak knl kn seekor demi seekor kucing L (cam byk je..padahal de 2 ekor je).


NI pic tyme seminggu, 2 minggu n sebulan L bela dye.




Nama : Mikail
Panggilan : Mika
Tempat jumpa : Sek. Men. Keb. Seksyen 27
Tarikh jumpa : 3 Sept. 08 bersamaan 3 Ramadhan
Berat badan : 1 kg
Makanan kegemaran : Mknan kucing yg basah (wet food la)
Minuman kegemaran : Semestinya air paip yg ditapis
Hobi : Gigit jam, gigit hp, gigit barang-barang berharga & berlari
Kepunyaan : L






NI pula pic pas operation kaki, pic kaki dye dh baik n pic bru bru ni.



Nama : Lovely
Panggilan : Lovely, Ayie
Tempat jumpa : Roundabout Sharp sec 27
Tarikh jumpa : Bulan 6 2007
Berat badan : 5 kg
Makanan kegemaran : Ikan bilis
Minuman kegemaran : Air paip yg ditapis
Hobi : Tidur, cari lipas & exercise
Kepunyaan : Mama L
Catatan : L jumpa dye kat tepi roundabout dkt ngan sekolah L. Masa tu L jumpa dye tyme tulang kaki dye terkeluar. So, mama L cpt cpt bwk dye gy klinik yg berhampiran.



Ni je la kot psl kucing tuh.hehe. The end :D

2 comments:

atok said...

wah kucing kte same.
black n white.
harha. ;P

L said...

ohh really??