Pages

makan makan






7 hb ari tu ari graduasi. 8 hb plak jamuan pengawas. jamuan tu di buat kat mcD sec 26. best tu best la tp tak ramai yg dtg. mula mula kitorg tunggu sume dtg (tp bukan sume la actually tggu afiq je). pas sume da ade bru la kitorg mula kan. mcm biase mula kan dgn bacaan doa. then makan makan makan. haha. kitorg makan mc chicken, french fries n air coke. air tu boley refil lg. di sbbkn ramai yg tak dtg so, kitorg yg form 5 ni dpt la bwk balik makanan yg lebih lebih tu. ey, kitorg dtg mcD tu bukan mkn je taw tp de game gak. bdk bdk form 2 yg atur kan game ni. game best!! haha. diorg wat game 'kotak beracun' tp diorg tak guna kotak la tp diorg guna ikan. =) then tak guna music maybe sbb kat mcD tu dah ade music n maybe tak nak ggu ketenteraman awam. ntah la. rmai jgk la kena lagi lagi org yg dok sekitar L. sib baik L tak kena. huhu. bkn game je yg de tp cabutan bertuah pun ade. L antara org yg dapat cabutan bertuah tu. haha. dah abes game tu sume bru la kitorg mkan ice cream chocotop. yummy! sambil makan tu ape lg kitorg ramai ramai la amek gambar. gila best tyme tu. sedih gila nak balik coz L n dak form 5 yg lain maybe tak jumpa diorg dah. waa!!





korg korg! L syg korg!!

1 comment:

Qamion said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa asal x invite aku ngan munira, msti lgi besh!! XD