Pages

OMG!

hye peeps!

Today is Saturday, tomorrow i'm going back to Malacca :( cuti ni dikira best jugak laa walaupon x bape nak best kan coz member ramai ade class. saturday till monday i ne ddk rumah je coz DEMAM. then ari selasa tu dah kuar dah but gy sekolah je kot. cikgu Hasnol suh jumpa dye but dye tak de plak. kene la gy ari lain. Urm..ari rabu tu patut nye kuar gy 13 but hujan plak + mcm malas nak kuar. tido kat rumah lagi best.huhu. ari khamis tu plak gy SUNWAY dr pagi sampai petang. xtvt nye cari hadiah tok ayh n SHOPPING :D but mcm byk je bende yg i nk beli but tak beli ag.urm..next time laa. n yesterday morning i gy amek cake 4 my dad tu then at 3.00 p.m lepak2 ngan adi n mat top kat giant putra heights tu ha. lepak lepak lepak balik celebrate bday ayh yg ke 52. HAPPY BELATED BIRTHDAY DAD n UNCLE ISMAIL! :D then tido. haha.

Ouh yea! my assignment? half of it dah siap :D presentation tu macam belom ready je lagi. urm..esk kene siap kan laa. haihh. nanti dpt result. ayoo! mama tolong!! haha..dah dah lyeen cukup cukup la mengarut.. k la daa~

3 comments:

cikdoktorfalsafah said...

take care lyeen :)
missing youu

Lyeen said...

take care too amy!
miss you too laaa

azaliahjsalleh said...

lyeen nk balik melaka dh ye?
buhbye t8 k