Pages

cuti cuti cuti :p

hey peeps!

today onwards lyeen dah start mid term break. seminggu je kot. b4 cuti seminggu ni, lyeen dah rancang macam macam dah but since semalam lyeen demam PANAS, doc suruh duduk rumah je jgn kuar kuar rumah sampai demam tu baik. *haih*. ha b4 i forgot, i just want to say THANKS to my HOUSEMATE coz jaga lyeen semalam :D pity u all kan kene tido lambat. n THANKS to MYRA coz kemaskan barang barang lyeen even lyeen x suro. THANKS a lot to all yg paksa lyeen mkn even lyeen x mkn. Sori la coz bubur tu buang mcm tu je. haha. oke oke tutup kesah demam. now sambung pasal mid term break. cuti seminggu ni wat kan lyeen RINDU kat melaka. rindu member member (perlu ke listkan? mcm ramai je), DP, MP, ixora, jonker. haha byk laa. adeyh. n cuti ni jgk byk ASSIGNMENT perlu buat. lagi lagi ENGLISH. masuk mmu balik terus de presentation. warghh! Accounting? sikit je kot. Economics? pon same jgk 1 soalan je kot :p OMG! lyeen rase lyeen lupe nak bawak balik 1 notes ni. adeyhh. tak pe tak pe ym ade tanye je la sape sape yg blh kan? :p
k la, dah xtau nak mengarut ape dah ni. daa~

4 comments:

atok said...

wah caring.
ehehD

Lyeen said...

tau xpe tok :p

azaliahjsalleh said...

woahhhhhhh ! seronok u !
i dh hbes cuti , sok dh start kuliah
great , u da kwn yg baek !

Lyeen said...

tu la pasal kann...
yeah! thanks to them :D