Pages

F-R-I-E-N-D-S

SITI NURHAASHIMA (Shima)
dye org pertama yg lyeen knl time datang melaka ni. kitorg jumpa time nak reg masuk ixora. dye ni comel, super baik n kadang kadang dye ni masuk air jgk. ouhh yea lupa plak, dye ni friendly laa.


NORHASMIRA (Mira)
she's my housemate. serious la lyeen ckp, first lyeen tgk dye ni lyeen igt dye ni adik sape laa. coz dye ni kecik + comel sgt laa. org kalo x knl dye sure igt dye ni sombong ouh tp kan TAK langsung. dye ni suka gelak + jerit. haha. :D anyway, dye ni class


SITI NUR'AIN (Ain)
ape eyh nak cite pasal dye ni? urm..haa. lyeen knl dye ni b4 masuk mmu lagi. kenal kat myspace la. then text text last last jumpa jgk time orientasi. dye ni agak byk mulut jgk laa. hehe (jgn marah ain) 24 jam bercakap je. x tau penat tol la. so, dye dpt panggilan drp kitorg "mak cik" hehe. syg kau la ain.


NURBALQISH NADIANA (Aqish)
dye ni jiran lyeen kat ixora ni. lyeen knl dye ni pon from Anis Azreen. n kitrog jadi rapat coz time orientasi tu kitorg 1 group. n kitorg sama course but group lain meyh. now dah jarang gila kot nampak dye. miss u la aqish!


NURFARAH SHAFEENA (Far)
i think i pernah mention her name rite? kitorg knl from rissa n myspace. then ym then kat metro driving n then kat MMU. but now dye dah x stdy kat MMU dah meyh. currently she's stdy at UiTM Shah Alam. i miss her so much laa.

8 comments:

atok said...

asal shima tu cam lawa jer.
wakaka

Lyeen said...

shima tu mmg lawa lerr atok oit.. :D

cima said...

yey !
same name
cima
hahhaa

HeLL69 said...

kimslm kat dia org semua.... BUT special salam untuk "AiN"....

azaliahjsalleh said...

woahhhhh , byk juge kwn lyeen
berkawan biaq beribu
berkasih pun beribu juge la kn kn
;)
miss u babe

Lyeen said...

lya- hahha yes yes yes btol tu lya :D
miss u too la babe

Anonymous said...

berani lyeen tak letak nama osmet lyeen yg comel2 tuh .
( nmpk sgt ni osmet lyeen.hahaaa)

Lyeen said...

erk..osmet yg comel2? sape eyh?